Design je vragenlijst - een snelle handleiding

Deze functie is inbegrepen in alle plannen.

Deze handleiding zal je helpen bij het snel en gemakkelijk ontwerpen van je vragenlijst. Je kan een sjabloon kiezen of helemaal opnieuw beginnen en de instellingen naar wens bewerken. We bespreken hier een handvol instellingen maar voor een grondige behandeling van alle ontwerpinstellingen, lees onze gedetailleerde handleiding.

Begin door in te loggen en naar het tabblad Design te gaan.

Design

1 Kies een sjabloon

Selecteer een reeds klaargemaakt sjabloon om je vragenlijst een professionele uitstraling te geven. Gebruik de pijlen aan de linker - en rechterkant om door de selectie te gaan.

Design - ontwerpsjablonen

2 Voeg een logo toe

Geef je bedrijf meer zichtbaarheid door je logo te uploaden. Scrol omlaag naar het gedeelte Logo. Klik op Upload logo om het logo van jouw bedrijf in te voegen.

Design - upload logo

Er verschijnt een venster waarin de gedetecteerde kleuren worden weergegeven en waarin wordt gevraagd of je deze kleuren wilt gebruiken. Klik op Ja als je deze kleuren graag in jouw ontwerp wilt gebruiken. Als je niet zeker bent over de kleuren, klik je op Nee, bedankt voor nu.

Design - logo kleuren

Als je later besluit dat je de logo-kleuren daadwerkelijk wilt gebruiken, klik je op Detecteer kleuren, om automatisch de kleuren te detecteren van het logo dat je hebt geüpload.

Design - logo - detecteer kleuren

3 Verander de kleuren

Als je veranderingen in de achtergrond wilt aanbrengen, ligt de wereld voor je open! Je kan elke gewenste afbeelding uploaden door op Update achtergrond te klikken, of als je een effen kleur wilt, kies de gewenste kleur!

Slaag je wijzigingen op en Preview je vragenlijst om te bekijken wat je hebt gemaakt.

Dat is alles voor onze snelle handleiding! Voor een uitgebreide uitleg van elke design-optie, lees hier meer.