Download uw resultaten

Deze functie is opgenomen in alle plannen.

Om uw resultaten te analyseren, kunt u ervoor kiezen om de dashboards te gebruiken of om uw resultaten te downloaden. Wanneer u uw resultaten wilt downloaden, kunt u deze downloaden in drie indelingen: CSV (gemakkelijk converteerbaar in Excel), Excel of PDF.

Wij stellen voor om CSV- en Excel-bestanden met minder dan 2000 reacties te downloaden. Bestanden met meer dan 2000 reacties hebben een grotere kans om niet via e-mail door te komen!

Heeft u > 2000 reacties op uw enquête? Geen zorgen.... maak gewoon een nieuw dashboard aan en pas een datumfilter toe op uw enquête. Het zal het aantal reacties op dat dashboard verminderen en dan bent u klaar om uw resultaten te downloaden!

Klik op Download in de rechterbovenhoek.

Download uw resultaten

1 Download een CSV-bestand

Als u uw CSV-bestand wilt downloaden, selecteert u CSV en klikt u op Download.

Download resultaten - csv

Wanneer het CSV-bestand is gegenereerd, wordt u gevraagd om het bestand op te slaan.

Wanneer u meer dan 1000 reacties heeft, wordt uw CSV per e-mail verzonden.

Het CSV bevat de volgende informatie:

• Datum en tijd
  • Geolocatie (indien ingeschakeld)
  • User Agent
  • Introductieschem velden
  • Antwoord voor elke vraag
  • Score voor elke vraag
  • Scoor op onderzoek

Leer hier hoe u het CSV-bestand naar een Excel-bestand converteert.

2 Download een Excel-bestand

Klik aan de linkerkant op Excel en klik vervolgens op Downloaden.

Download Excel

Nadat het Excel-bestand is gedownload, verschijnt er een vak waarin u het bestand onmiddellijk kunt openen of opslaan voor later.

3 Download een PDF-bestand

U ontvangt per e-mail een link naar de PDF. Zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is gespeld! Kies hoe u uw PDF wilt aanpassen.

Download resultaten - download PDF

U kunt de e-mailkoppeling naar de PDF slechts één keer gebruiken. Als u nog een PDF-bestand nodig hebt, laat u een andere link verzenden door nogmaals op de PDF-knop te klikken. Als u de e-mail niet hebt ontvangen, controleert u uw spammap. PDF-links vervallen 24 uur na de ontwikkeling, dus de downloadlink kan in die 24 uur meerdere keren worden gebruikt.

U kunt uw PDF aanpassen door verschillende functies in te schakelen:

Resultaten - personaliseer je PDF

1. Grafieken tonen - de PDF zal één grafiek per vraag bevatten.
  2. Overzichtstabel weergeven - deze tabel toont het aantal keren dat een reactie is gekozen, de minimum- en maximumscore, gemiddelde score, enz. Dit kan niet tegelijkertijd worden ingeschakeld als de Reactietabellen weergeven.
  3. Reactietabellen weergeven - deze tabel geeft een gedetailleerd overzicht van elk antwoord met de tijd en datum van inzending. Dit kan niet tegelijk worden ingeschakeld met de Overzichtstabel weergeven.
  4. Toon aangepaste veldgegevens - wanneer u ervoor hebt gekozen om reactietabellen weer te geven, kunt u er ook voor kiezen de informatie weer te geven die u in uw Intro-velden hebt verzameld.
  5. Respondentgegevens weergeven - wanneer u ervoor hebt gekozen Reactietabellen weer te geven, schakelt u dit in om respondentgegevens op te nemen in de reactietabel.

Om al uw resultaten te downloaden en aan de slag te gaan met het analyseren van de gegevens, logt u in en volgt u de stappen!