Slotmachine

Deze functie is inbegrepen in alle betalingsplannen.

Een slotmachine-vraag wordt gebruikt om incentives op een onderhoudende manier weg te geven of gewoon als een leuke onderbreking in een lange enquête om de drop-rate te verlagen.

Het percentage voortijdige schoolverlaters is het percentage respondenten dat geen enquête invult. Ze kunnen hun interesse verliezen, de enquête is misschien te lang of slecht ontworpen. Bekijk deze blogpost voor veel ideeën en tips om uw uitvalpercentage te verminderen.

Een zekere manier om je enquête spannender te maken, is met een gokautomaat als deze om de monotonie te doorbreken:

Kan niet wachten om een van deze toe te voegen aan uw vragenlijst? Log in en laten we beginnen!

1 Voeg een slotmachine toe aan uw vragenlijst

Klik op het tabblad Vragen op de knop + Vraag toevoegen.

Vraag toevoegen - slotmachine

Scrol omlaag naar de widgets en selecteer Slotmachine. Klik op Vraag toevoegen.

Selecteer slotmachine

Je bent onderweg! Nu kunt u de algemene vraaginstellingen wijzigen, het bericht bewerken en de winnende en speelinstellingen wijzigen.

Slotmachine

2 Wijzig de algemene vraaginstellingen

Wijzig de algemene vraaginstellingen- slotmachine

1. Verberg/toon de vraaginstellingen.
  2. Wijzig de vraagvolgorde.
  3. Wijzig het vraagtype.
  4. Maak de vraag actief/inactief.
  5. Kopieer, verwijder of bekijk die specifieke vraag.

3 Bewerk het bericht

Bewerk het bericht - slotmachine

1. Schrijf je bericht hier. Wilt u uw tekst vet, cursief of leuk maken? Klik hier voor meer informatie over alle pictogrammen.
  2. Klik op Voeg Media toe of YouTube-video toevoegen om afbeeldingen of video's te uploaden om je vragenlijst leuker te maken. De afbeelding of video wordt boven je vraag weergegeven. Het bestand moet kleiner zijn dan 2MB. Als je een YouTube-video wilt toevoegen, klik je op de YouTube-videoknop en plak je de link van Youtube in het tekstveld dat verschijnt.
  3. Maak de vraag verplicht - schakel de knop in om te vereisen dat respondenten de vraag beantwoorden voordat ze naar de volgende vraag gaan.

4 Verander de winnende en speelinstellingen

Als u niet teveel prijzen wilt weggeven, kunt u hier de kans om te winnen aanpassen.

Slotmachine

1. Winstkans - Voer de kans in die een respondent heeft om de gokautomaat te winnen.
  2. Beperk het aantal keren dat de respondent kan spelen - schakel deze knop naar rechts om een limiet toe te voegen. Bepaal vervolgens hoeveel keer een respondent krijgt om te proberen en te spelen.

Tip: u kunt het afspeellabel van de fruitautomaat en Win en verloren berichten wijzigen door naar rubriek Labels en bericht in Extra opties te gaan. Lees de gids hier.

Dat is alles, u bent goed om te gaan! U weet dat uw respondenten ervan zullen houden ... voeg het vandaag nog toe!